Davis® binnen WerkFit

Davis training en WerkFit traject?

Eind 2016 ben ik gevraagd door mede Davis counselor Inge Meijer om met haar samen te werken binnen haar praktijk Indawa. Zij werkt al veel langer in opdracht voor het UWV in regio Breda. Haar uitgevoerde WerkFit trajecten bestaan voor het grootste deel uit een Davis training en blijken juist daardoor heel effectief te zijn. Ik bied nu onder haar praktijk Indawa ook UWV WerkFit trajecten aan in regio Den Haag/Rotterdam. 

Werkwijze

Eerst nemen we tijd voor een kennismakingsgesprek, want een klik van beide kanten is belangrijk. Een gekozen traject bij Indawa start daarna met een intakegesprek. In dit gesprek maken we je doelen helder. In de loop van het traject leer je om zelf te werken aan de doelen die je aan het begin gesteld hebt. Zo kun je toekomstige vraagstukken ook gemakkelijker zelf oplossen. Je gaat op andere manieren dan je gewend bent naar jezelf kijken. We gaan daarbij uit van wat jij nodig hebt om je antwoorden te vinden. Tijdens de coaching sessies werk ik met oplossingsgerichte technieken, NLP oefeningen en systemisch werk, waardoor je ontdekt wat voor jou wel werkt. Leer je talenten te zien en in te zetten, bereik je doelen en vergroot je zelfredzaamheid. Ook dit is een ontdekkingsreis waarin veel te halen valt en je zelf daarna verder aan de slag kan! En dat alles vanuit de visie dat mentale en fysieke fitheid hand in hand gaan.

Een WerkFit traject bestaat gemiddeld uit 40 uur. Doorgaans zijn de sessies bij mij in de praktijk, ze kunnen echter ook bij je thuis plaatsvinden, of soms wandelend in de natuur. Je wordt door mij begeleid. Je moet het echter zelf doen en dat is hard werken. De oplossingen liggen in jezelf, en alleen jíj kunt daar uiteindelijk bij uit komen. Het uitgangspunt daarbij is dat je niet altijd krijgt wat je vraagt, maar wel wat je nodig hebt.

Voor wie

Ik werk in opdracht van het UWV via Indawa. Heb je een ZW-, WW-, WIA- of WAO-uitkering van het UWV en wil je een WerkFit traject bij mij? Bespreek dat dan met je arbeidsdeskundige, werkcoach of re-integratiebegeleider en meld je daarna aan voor een kennismaking bij mij of schrijf je in via Indawa.

Ervaringen van anderen

Volgt nog

 

 

Beroepsmatige dienstverlening aangeduid als Davis®, Davis Dyslexia Correction®, Davis Symbol Mastery®, en Davis Orientation Counseling® mag uitsluitend verleend worden door mensen die opgeleid en gecertificeerd zijn door de Davis Dyslexia Association International.